ProWatch-logo-2

Telefoon

+31 (0)85 40 00 350

E-mail

info@prowatchsecurity.nl

Werken bij

Werken bij ProWatch Security

Bouw samen met ons aan de veiligheid van jouw omgeving

Bij ProWatch Security zijn wij altijd op zoek naar top beveiligers. Wij bieden je goede tarieven, flexibiliteit, leuke collega’s en een professionele werkomgeving. Daarnaast helpen wij graag de volgende generatie beveiligers door opleidingen en stage begeleiding aan te bieden. Wil je meer weten over ProWatch Security? Neem dan eens een kijkje bij over ons om te zien waar wij voor staan.

Reviews

Ervaringen van onze beveiligers

Geloof ons niet enkel op ons woord maar lees hier gerust de ervaringen van beveiligers die je voorgingen. We hopen je snel te mogen spreken!

"Nu al aardig wat diensten gedraaid voor Prowatch Security, fijne opdrachtgever om mee samen te werken. Erg transparant, eerlijk en betrouwbaar. Mijn complimenten!"

ProWatch Security beveiliging
Ilyas Beveiliger

"Ik werk nu alweer een tijdje voor ProWatch Security in de evenementen en het is super om voor ze te werken. Zijn eerlijk en je kunt altijd op ze rekenen."

ProWatch Security beveiliging
Kristel Beveiliger

"Goed team om mee samen te werken en afspraken worden nagekomen. Zijn ook altijd bereikbaar en behulpzaam. Prettig bedrijf om voor te werken!"

ProWatch Security beveiliging
Jeroen Beveiliger
FAQ

Veel gestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen voor snelle antwoorden.

Om bij ons te starten als een ZZP beveiliger moet je minimaal in het bezit zijn van de diploma MBO2 beveiliger, BHV of EHBO diploma en een rijbewijs. Daarnaast moet je ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en een verzekering hebben. Een eigen ND nummer is niet nodig.

Mocht je hulp nodig hebben om te starten als ZZP'er dan helpen wij je graag.

Wij proberen je zo spoedig mogelijk een reactie te geven maar deze mag je uiterlijk binnen 3 werkdagen verwachten.

Wij zijn door heel Nederland actief maar het meeste werk concentreert zich in Zuid-Holland. Wanneer wij een langdurige opdracht hebben lopen in andere regio's zullen wij daarop specifiek op werven. 

Wanneer je stage wilt lopen ben je natuurlijk nog niet in het bezit van een diploma dus dan kan je bij beginnen aan je stage. Als beveiliger kun je bij ons niet aan het werk als beveiliger, ook als je dat ergens anders al wel hebt gedaan.

Wij betalen standaard maandelijks de facturen met een betalingstermijn van 30 dagen. Wanneer je een wekelijkse uitbetaling wenst kunnen wij dit in sommige gevallen faciliteren.

Het uurtarief wat wij kunnen bieden zal met je persoonlijke besproken worden en hangt af van de opdracht en je ervaring. Wij geloven in eerlijke beloning.

Contact opnemen

Heeft u vragen voor ons?

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u spreken met een van onze medewerkers? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.