ProWatch-logo-2

Telefoon

+31 (0)85 40 00 350

E-mail

info@prowatchsecurity.nl

Zorgbeveiliging

Uw beveiligingsspecialist

Handige informatie

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging inhuren

Wilt u premium zorgbeveiliging inhuren? Bij ProWatch Security begrijpen we de unieke veiligheidsuitdagingen waarmee zorginstellingen te maken hebben. Onze gespecialiseerde zorgbeveiligingsexperts bieden op maat gemaakte oplossingen om een veilige omgeving te creëren voor uw instelling, personeel en patiënten. Met een diepgaand begrip van de zorgsector zorgen wij voor specifieke beveiligingsmaatregelen die aansluiten bij uw behoeften en uw gemoedsrust waarborgen.

Wilt u betrouwbare en gespecialiseerde beveiliging inhuren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Zorgbeveiliging door ProWatch Security

Met onze specialistische expertise in zorgbeveiliging en hoogopgeleide professionals bieden wij op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van uw zorginstelling. Onze zorgbeveiligers zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de vereiste vaardigheden en empathie om een veilige en gastvrije omgeving te creëren voor medewerkers, patiënten en bezoekers.

Waarom zorgbeveiliging inhuren?

Het is belangrijk om goede zorgbeveiliging in te huren die aansluit bij uw team. Deze type beveiliging vereist specifieke vaardigheden en eigenschappen. Bij ProWatch Security hanteren wij hoge standaarden voor onze zorgbeveiligers. Zij bezitten de nodige kwalificaties en eigenschappen om uitstekende zorgbeveiliging te bieden.

Observatie en afwijkend gedrag
Onze zorgbeveiligers zijn getraind in het herkennen van afwijkend gedrag en kunnen hier tijdig op inspelen om escalaties te voorkomen.

Calamiteitenbeheer
Ze zijn opgeleid om snel en effectief op te treden bij noodsituaties, waardoor de veiligheid van medewerkers, patiënten en bezoekers wordt gewaarborgd.

Ondersteuning van verplegend personeel
Onze zorgbeveiligers bieden waardevolle ondersteuning bij het omgaan met agressief of onvoorspelbaar gedrag, zodat het zorgpersoneel zich kan concentreren op hun kerntaken en de relatie tussen zorgverlener en patiënt beschermd blijft.

Controlerondes en toezicht
Ze voeren regelmatig controlerondes uit en houden toezicht op mogelijke risico’s of verdachte activiteiten om de veiligheid te waarborgen. Onze zorgbeveiligers kunnen brand- en sluitrondes uitvoeren voor de vleugels in uw pand die na kantoortijden niet toegankelijk zijn voor bezoekers of cliënten.

Gastheerschap en respect
Onze zorgbeveiligers benaderen patiënten, bezoekers en medewerkers op een vriendelijke en respectvolle manier, waardoor ze een gastvrije omgeving creëren waarin mensen zich veilig voelen.

Veel gestelde vragen

Bij zorgbeveiliging beveiligen we de gehele locatie en daarbij de patiënten, bezoekers en het personeel. Wij voorkomen en anticiperen op onveilige situaties tijdens de zorgverlening. Onze beveiligers zijn gastheren wanneer het gaat om bezoekers op het terrein. Zo kan de zorg in een veilige omgeving plaatsvinden. Ook op rustige momenten ondersteunen onze beveiligers waar nodig.

Elke klus is voor ProWatch Security uniek. We kennen het belang van zorgbeveiliging en helpen u hier graag bij. Bij interesse in onze dienstverlening komen wij graag bij u langs om de wensen te bespreken. Aan de hand van een samengesteld takenpakket voor onze mensen zullen wij met een eerlijk, marktconform tarief komen dat past bij uw opdracht.

Elke klus is voor ProWatch Security uniek. We kennen het belang van havenbeveiliging en helpen u hier graag bij. Bij interesse in onze dienstverlening komen wij graag bij u langs om de wensen te bespreken. Aan de hand van een samengesteld takenpakket voor onze mensen zullen wij met een eerlijk, marktconform tarief komen dat past bij uw opdracht.

Offerte aanvragen

Met onze beveiliging wordt u ontzorgd

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u graag een offerte ontvangen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.