ProWatch-logo-2

Telefoon

+31 (0)85 40 00 350

E-mail

info@prowatchsecurity.nl

Beveiliging op maat

Uw beveiligingsspecialist

Handige informatie

Beveiliging door ProWatch Security AZC en opvanglocatie beveiligingsdienst met beveiliger

Verschillende vragen

Wij begrijpen dat veiligheid een topprioriteit is voor bedrijven en overheden. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan beveiligingsdiensten om te voldoen aan al uw specifieke behoeften. Met onze uitgebreide kennis en ervaring bieden wij de juiste expertise voor de uitdagingen waarmee verschillende sectoren te maken hebben en bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Naast de beveiligingsdiensten die wij al beschreven hebben bieden wij onder andere ook winkelbeveilging, personeelsbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging en luchthavenbeveiliging.

Wilt u betrouwbare en gespecialiseerde beveiliging inhuren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Beveiligingsdienst

Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Samen kijken wij welke aspecten van onze dienstverlening voor u van toepassing zijn.

Waarom ProWatch Security

Door ervaren professionele beveiligers met veel ervaring en mensenkennis in te zetten garanderen wij een optimale veilige omgeving voor iedereen. Wij houden toezicht zodat iedereen zich prettig en ontspannen kunnen voelen in allerlei omgevingen en situaties. Onze beveiligers passen zich altijd aan naar hun omgeving zodat zij zichtbaar zijn wanneer nodig maar op de achtergrond blijven wanneer de situatie daarom vraagt. Prowatch Security heeft al vele jaren ervaring in bedrijfsbeveiliging. Meer weten over waar wij voor staan bij ProWatch Security? Kijk dan eens hier.

Veel gestelde vragen

Havenbeveiliging, zorgbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging en wij hebben ook enkele hondengeleiders in ons dossier.

Al onze beveiligers zijn minimaal gediplomeerd met MBO2 beveiliging, hebben een BHV certificaat en zijn ten alle tijden bereid om interne cursussen te volgen als dit door de klant gewenst wordt.

Ons werkgebied breed. Voor elke situatie is een oplossing te realiseren bij ProWatch Security.

Ja. ProWatch heeft een groot netwerk en zal snel kunnen reageren op uw spoedaanvraag.

Elke aanvraag is uniek. Elke klant heeft haar eigen wensen. Bij het persoonlijke gesprek met de klant zal dit worden kortgesloten

Als de klant dit wenst is dit mogelijk en zal dit worden doorgefactureerd naar de klant.

Offerte aanvragen

Met onze beveiliging wordt u ontzorgd

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u graag een offerte ontvangen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.