ProWatch-logo-2

Telefoon

+31 (0)85 40 00 350

E-mail

info@prowatchsecurity.nl

Evenementenbeveiliging

Uw beveiligingsspecialist

Handige informatie

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging inhuren

Grote aantallen bezoekers die bij elkaar komen. Het inhuren van evenementenbeveiliging zorgt voor de veiligheid van uw gasten. Of het nu om een theatervoorstelling een concert, dance event, congres of een sportwedstrijd gaat; als organisator heeft u een grote verantwoordelijkheid. Wij begrijpen dat het organiseren van een succesvol evenement niet alleen draait om het creëren van een gedenkwaardige ervaring, maar ook om de veiligheid en het welzijn van uw gasten. Met onze uitgebreide ervaring en hoogopgeleide evenementenbeveiligers zorgen wij voor uitmuntende evenementenbeveiliging, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van een vlekkeloos evenement.

Wilt u betrouwbare en gespecialiseerde evenementenbeveiliging inhuren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Evenementenbeveiliging door ProWatch Security

Evenementen in alle soorten en maten kunnen worden beveiligd door ProWatch Security. Wij bieden op maat gemaakte evenementenbeveiliging die voldoen aan de specifieke behoeften van uw evenement. Samen kijken wij welke aspecten van onze dienstverlening voor u van toepassing zijn en doen wij een risicoanalyse. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 24/7 bezetting voor surveillance zodat al het materiaal bewaakt wordt voor tijdens en na het evenement. Wij helpen u graag bij het opzetten van een veiligheidsplan en de logistiek zodat u ontzorgt kunt starten met uw evenement.

Waarom evenementenbeveiliging inhuren?

Elk evenement is uniek, dat zorgt voor verschillende soorten uitdagingen en risico’s. Daarom bieden wij een op maat gemaakte aanpak voor evenementenbeveiliging. Deze zijn geheel afgestemd op uw specifieke behoeften. Hierbij houden we rekening met verschillende situaties.

Crowd management
Het beheren van grote menigten vereist een doordachte aanpak. We implementeren effectieve toegangscontroles, zodat we kunnen zorgen voor een veilige doorstroming en ongewenste situaties worden voorkomen.

Calamiteitenbeheer
Ze zijn opgeleid om snel en effectief op te treden bij noodsituaties, waardoor de veiligheid van medewerkers, artiesten en bezoekers wordt gewaarborgd.

Bewaking en surveillance
We monitoren verdachte activiteiten, houden controlepunten in de gaten en handelen snel bij mogelijke veiligheidsdreigingen. Daarnaast voeren de beveiligers regelmatig controlerondes uit en houden toezicht op mogelijke risico’s of verdachte activiteiten om de veiligheid te waarborgen

Beveiliging van artiesten en VIP’s
Als u speciale gasten, artiesten of VIP’s op uw evenement ontvangt, zorgen wij ervoor dat ze de nodige bescherming en privacy krijgen.

Veel gestelde vragen

Bij evenementen waar meer dan 250 personen aanwezig zijn is professionele gecertificeerde evenementenbeveiling verplicht. Ook voor kleinere evenementen kan het wenselijk zijn om evenementenbeveiligers in te zetten. Beveiligers bieden namelijk basishulpverlening wanneer de veiligheid of gezondheid van bezoekers of medewerkers in gevaar is.

Hoeveel beveiligers u nodig heeft voor uw evenement hangt af van veel factoren. Hierbij kunt u denken aan type evenement, watvoor bezoekers er komen naar uw evenement en hoe groot het terrein is. Afhankelijk van deze zaken kan worden ingeschat per hoeveel bezoekers er een beveiliger nodig is. Bij interesse in onze dienstverlening komen wij graag bij u langs om de wensen te bespreken.

Een evenementenbeveiliger heeft verschillende taken waardoor uw evenement soepel verloopt. De taken bij evenementenbeveiliging waaraan u kunt denken zijn: -Toegangscontrole die wordt uitgevoerd volgens de voorwaarden voor bezoekers van het evenement. Vaak houdt dit in dat er kaartcontrole, visitatie en met toestemming fouillering. -Surveilleren van een bepaald gebied om orde, rust en veiligheid te handhaven. -Crowd control om ervoor te zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk op dezelfde plek zijn om verdrukking en onrust te voorkomen. -Hulpverlening zodat de veiligheid en gezondheid van bezoekers en medewerkers gewaarborgd blijft. U kunt hierbij denken aan ongevallen, ontruiming of brandbestrijding. -Proactieve houding kunt u altijd verwachten van de beveiligers zodat er een fijne sfeer is op uw evenement en uw ontzorgd wordt. Onder proactieve houding kunt u dus verwachten dat de beveiligers zich inzetten voor taken zoals het verwijzen van leveranciers naar de juiste locatie of het begeleiden van artiesten.

Evenementenbeveiliging verwijst naar de maatregelen en activiteiten die worden genomen om de veiligheid en het welzijn van deelnemers, bezoekers, medewerkers en eigendommen te waarborgen tijdens een evenement. Dit kan variëren van kleine bijeenkomsten zoals concerten, festivals en sportevenementen tot grootschalige conferenties en publieke festiviteiten. De belangrijkste doelstelling van evenementenbeveiliging is het voorkomen en beheersen van potentiële risico’s en noodsituaties die zich kunnen voordoen tijdens een evenement. Beveiligingsmaatregelen kunnen onder meer fysieke aanwezigheid van beveiligingspersoneel, toegangscontrole, crowd management, bewaking van veiligheidscamera’s en het opstellen van noodplannen omvatten.

De kosten voor evenementenbeveiliging zijn verschillend per evenement. Zaken zoals type evenement, periode waarin het evenement is, hoeveel beveiligers ingezet moeten worden en of er digitale hulpmiddelen ingezet worden zoals camera’s of drones beïnvloeden de prijs. Daarom raden wij u aan om contact op te nemen zodat wij samen met u in kaart kunnen brengen wat u nodig heeft en zo de prijs kunnen bepalen.

Offerte aanvragen

Met onze beveiliging wordt u ontzorgd

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u graag een offerte ontvangen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.