ProWatch-logo-2

Telefoon

+31 (0)85 40 00 350

E-mail

info@prowatchsecurity.nl

Ad-hoc beveiliging

Uw beveiligingsspecialist

Handige informatie

ProWatch Security Ad-hoc beveiliging

Ad-hoc beveiliging inhuren

In bepaalde situaties kan er urgent behoefte zijn aan beveiliging, ook wel ad-hoc beveiliging genoemd. Dit zijn onvoorziene omstandigheden waarbij er vaak een gat valt tussen het vertrek van hulpdiensten of andere partijen en het inrichten van een lange termijn oplossing.

Denk hierbij aan situaties zoals;

  • Dreigingen en criminaliteit
  • Inbraak
  • Opschaling van beveiliging in elke situatie
  • Stroomstoringen
  • Natuurgeweld

 

ProWatch Security biedt een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand team dat op korte termijn inzetbaar is op nationale schaal. Wij zijn snel ter plaatse voor het afzetten en beveiligen van de omgeving en houden iedereen op afstand. 

Wilt u gespecialiseerde en effectieve ad-hoc beveiliging inhuren? Neem dan direct met ons contact op zodat wij u meteen kunnen helpen en er samen voor zorgen dat alles weer zo spoedig mogelijk terug kan naar normaal.

Ad-hoc beveiliging door ProWatch Security

Bij ProWatch Security streven we naar een snelle en effectieve respons op al uw beveiligingsbehoeften. Afstand vormt geen obstakel voor ons; ons team is divers, adaptief en van topkwaliteit, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Waarom ad-hoc beveiliging inhuren?

Bij ProWatch Security bieden wij flexibele beveiligingsoplossingen die direct reageren op uw urgente beveiligingsbehoeften. Ons team van beveiligingsexperts staat klaar om snel ter plaatse te zijn en de nodige maatregelen te treffen. Ad-Hoc beveiliging biedt een snelle en effectieve reactie, waardoor de schade beperkt blijft en verdere risico’s worden voorkomen.

Proactieve benadering
Stelt organisaties in staat om proactief te handelen in plaats van reactief. Wij bieden maatwerk beveiligingsoplossingen die effectief en efficiënt zijn.

Gemoedsrust
Ad-hoc beveiliging van ProWatch Security biedt gemoedsrust doordat wij klaarstaan wanneer gewenst en voor hoe lang het nodig is.

Volledige ontzorging
Door het inhuren van ad-hoc beveiliging kan ProWatch Security volledig ontzorgen, waar en wanneer dit gewenst is met de top kwaliteit die wij altijd leveren.

Professioneel en ervaren team
Onze beveiligers en beveiligingsexperts hebben al veel verschillende situaties meegemaakt en kunnen zich goed aanpassen aan elke situatie waardoor de veiligheid te allen tijde bewaakt kan worden.

Veel gestelde vragen

Ad-hoc betekent letterlijk voor een specifiek geval of situatie. Iets wat dus een uitzondering is en bijna altijd onvoorzien. Bij deze type beveiliging bedoelen wij dus een situatie waarbij urgent behoefte is aan professionele beveiliging om een bepaalde situatie onder controle te krijgen of te houden.

De taken van een ad-hoc beveiliger kunnen divers zijn. Uiteraard is de hoofdtaak om de omgeving te beveiligen en eventueel iedereen op afstand te houden. Maar in deze situaties helpt ons team ook mee met allerlei andere zaken om de omgeving zo spoedig mogelijk veilig en onder controle te krijgen. Bij ons geldt de Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen.

Doordat geen situatie hetzelfde is kunnen wij niet van tevoren een vaste prijs afgeven. Factoren die invloed hebben op de prijs is het inzetten van de hoeveelheid beveiligers, materieel, voor hoe lang beveiliging moet worden ingehuurd en in wat voor omstandigheden gewerkt moet worden.

Offerte aanvragen

Met onze beveiliging wordt u ontzorgd

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u graag een offerte ontvangen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.